Select Page

Playing Big Babbel

Toen ik ergens in januari de Kwartaal Leesclub in het leven riep, liet ik ook weten dat ik er een ietwat interactieve leesclub van wilde maken. Niet dat we met z’n allen gezellig ergens zouden samenkomen in een knusse woonkamer of in een gezellig koffiehuisje, maar ik wilde graag wat meer dan ik die liet weten dat ik het boek had gelezen en wat ik ervan vond. Iets. Alleen wist ik zelf niet goed wat.

Ik las het boek. Het eerste kwartaal verstreek. Het tweede boek werd aangekondigd. En ondertussen werd de vraag gesteld: “Wat nu met dat eerste boek? Gaat daar nog iets mee gebeuren?”. Oeps. Dat is het grote nadeel van wilde plannen hebben en ze meteen ook met de wereld delen: er zullen altijd mensen zijn die je aan je woord houden. Hoe je het ook draait of keert.

Gelukkig wist ik dat Hanne vol enthousiasme aan het boek was begonnen en mailde ik haar met de vraag of ze het zag zitten om even over het boek te praten in een livestream. Ze zag dat volledig zitten. Oef. We prikten een datum, een uur en achter de schermen vlooide ik een manier uit om alles in goede banen te leiden. Een livestream solo doen is één ding, maar met twee, dat heb ik nog nooit gedaan.

Dus. Een livestream. Dat wil zeggen dat jullie onze babbel live kunnen volgen. Jawel.

Waar? Wanneer? Hoe?

Noteer alvast donderdag 12 mei om 19u30 in jullie agenda’s. Een halfuur voor we van start gaan krijg je een mailtje van mij met daarin een link naar onze livestream.

De babbel gaat een halfuur à een uur duren. We gaan het onder andere hebben over wat ons zelf het meeste aansprak in het boek, wat we eruit hebben opgestoken en hoe we het willen toepassen op ons leven en werk.

Kan je er niet live bij zijn?

Geen probleem. Je gaat sowieso een opname terugvinden in de Tuttefrut Bibliotheek. Heb je nog geen toegang tot de Bibliotheek? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je krijgt meteen toegang. In de Bibliotheek vind je onder andere video tutorials en pdf werkboeken.

Conclusie?

Schrijf je in op de Tuttefrut nieuwsbrief en dan kan je ofwel live ofwel achteraf de Playing Big Babbel met Hanne en mij bekijken. Of gewoon beluisteren, dat kan natuurlijk ook. Eén ding staat vast: het gaat plezant worden! 😀

Pin It on Pinterest

Share This