Select Page

Vorige week kregen de nieuwsbriefabonnees de onderstaande mail, maar nu is het ook tijd dat ik jullie hulp inschakel, mijn dierbare bloglezers. Tuttefrut bestaat nu zes maanden en het wordt de hoogste tijd om even stil te staan bij wat werkt, wat minder goed werkt en waar deze blog naartoe gaat.

Een dikke zes maanden geleden ging ik officieel van start met Tuttefrut. Tot nu toe waren het zes ietwat chaotische maanden. Meestal was er een wekelijkse nieuwsbrief, meestal was er wekelijks toch minstens een blogbericht, maar af en toe ook niet. Op zich geen drama, natuurlijk. De wereld draait nog steeds en er is geen zombie apocalyps uitgebroken. Nog niet.

Naast chaotische maanden waren het ook ontzettend leerrijke maanden vol dankbaarheid. Ik kreeg heel wat fijne mailtjes en zag vele fijne mensen openbloeien in de besloten Tuttefrut Facebookgroep. Voor sommige mensen werd Tuttefrut een duwtje in de rug om eindelijk te stap te zetten om een blog te beginnen of zelfs een bijberoep. Ik ben nog iedere dag zo blij dat ik mensen via deze weg kan helpen, motiveren en inspireren, ook al is het maar een klein beetje.

Maar na zes maanden is het even tijd voor een evaluatie. Wat werkt er? Wat werkt er niet? Ben ik nog blij met dit project en wil ik het verder zetten? Waar wil ik dat het naartoe gaat als ik het verder zet? En nog meer van dat soort vragen. De hoogste tijd dus om even stil te staan bij dit alles. En hey, op een gewone job krijg je na je eerste zes maanden ook een evaluatiegesprek.

Aangezien ik voor Tuttefrut geen mentor, laat staan een baas heb (ha!), die zo’n evaluatiegesprek kan leiden, leek het mij het beste om jou en de andere lezers even de evaluatie te laten doen. Jawel!

Dus maakte ik een enquête met verschillende vragen rond de verschillende aspecten van Tuttefrut. Ik zou het super vinden moest je even de tijd kunnen nemen om deze vragen te beantwoorden. Je zou mij én Tuttefrut daar ontzettend hard mee helpen. Je mag je helemaal laten gaan, want de enquête is anoniem.

Natuurlijk zal ik binnenkort laten weten wat ik allemaal leerde uit deze enquête en uiteraard ook wat mijn plannen zijn met Tuttefrut.

Dus to be continued!

Ontvang je de Tuttefrut nieuwsbrief nog niet?

Schande! Schrijf je snel in en ontvang iedere week een extra blogbericht dat alleen niet op deze blog verschijnt. Ik vertel je over productiviteitsexperimenten die ik uitprobeer, ik geef je alvast een sneak preview van de projecten waaraan ik aan het werken ben en ik deel met plezier een aantal interessante artikels die ik lees. Je krijgt meteen ook toegang tot de geweldige besloten Facebookgroep Team Tuttefrut waarin je met gelijkgezinden kan praten over bijberoepen en bloggen.

<script src="https://assets.convertkit.com/assets/CKJS4.js?v=21"></script> <div class="ck_form_fields" style="background: #FFCE03; padding: 30px;"> <div id="ck_success_msg" style="display:none;"> <p>Bedankt! Je ontvangt zo meteen een mailtje met meer informatie in verband met deze video tutorial.</p> </div> <!-- Form starts here --> <form id="ck_subscribe_form" class="ck_subscribe_form" action="https://app.convertkit.com/landing_pages/81289/subscribe" data-remote="true"> <input type="hidden" value="{"form_style":"full","embed_style":"inline","scroll_percentage":"70","embed_trigger":"exit_intent","delay_seconds":"10","display_position":"br","display_devices":"all","days_no_show":"15","converted_behavior":"show"}" id="ck_form_options"> <input type="hidden" name="id" value="81289" id="landing_page_id"> <div class="ck_errorArea"> <div id="ck_error_msg" style="display:none"> <p>There was an error submitting your subscription. Please try again.</p> </div> </div> <div class="ck_control_group ck_first_name_field_group"> <label class="ck_label" for="ck_firstNameField" style="display: none;">Voornaam</label> <input type="text" name="first_name" class="ck_first_name" id="ck_firstNameField" placeholder="Voornaam" style="background: #fff; display: inline; width: 100%;"> </div> <div class="ck_control_group ck_email_field_group" style="margin-top: 15px;"> <label class="ck_label" for="ck_emailField" style="display: none;">E-mailadres</label> <input type="email" name="email" class="ck_email_address" id="ck_emailField" placeholder="E-mail adres" required style="background: #fff; display: inline; width: 100%;"> </div> <label class="ck_checkbox" style=""> <input class="optIn ck_course_opted" name="course_opted" type="checkbox" id="optIn" checked /> <span class="ck_opt_in_prompt"><p>Ik wil graag deze freebie ontvangen</p></span> </label> <center> <button class="subscribe_button ck_subscribe_button btn fields" id="ck_subscribe_button" style="background: #E71F85; margin-top: 15px; padding: 10px;">Alrighty! Ik schrijf me in! </button> </center> </form> </div>

Pin It on Pinterest

Share This