Select Page
Mijn laatste Achter de Schermen bericht dateert van augustus. Daarna werd het allemaal even heel hectisch en kwam ik er niet aan toe. Ik weet niet echt of jullie die berichten graag lezen, maar voor de liefhebbers heb ik een “Achter de Schermen 2016 editie” gemaakt. Ik blik even terug op de projecten van het afgelopen jaar, de hoogtepunten en ook de laagtepunten en ik laat even weten hoe het met die meetbare doelstellingen zit die ik begin dit jaar maakte.

In dit jaarrapport focus ik mij voornamelijk op Tuttefrut, maar hier en daar maak ik ook verwijzingen naar grafische vormgeving, klantenwerk en geboortekaartjes. Tuttefrut is een deel van mijn bijberoep, maar lang niet het grootste of het winstgevendste deel. Vandaar dat ik die andere zaken zeker ook wil vermelden.

Ik wil graag delen wat er voor mij heeft gewerkt en wat niet, maar voor hetzelfde geld werken zaken die voor mij werkten niet voor jou en omgekeerd. Dus lees dit rapport en trek er je eigen conclusies uit. Ik hoop dat het je inspireert, motiveert en stimuleert om verder te gaan met je eigen blog en bijberoep in het nieuwe jaar.

Laat hieronder je e-mailadres achter om toegang te krijgen tot het jaarrapport. Ontvang je de Tuttefrut nieuwsbrief al? Dan heb je deze ochtend het jaarrapport per mail ontvangen.

 

En natuurlijk wil ik van 2017 weer een geweldig jaar maken. Dus als je nog bedenkingen, ideeën of suggesties hebt die Tuttefrut alleen nog maar beter kunnen maken, geef dan zeker een seintje.

Ik wens je alvast een geweldig eindjaar toe en een spetterend nieuw jaar!

Pin It on Pinterest

Share This