Select Page

Misschien kriebelt het om je in te schrijven voor Ontwerp Je Eigen Merk, maar twijfel je toch nog altijd een beetje. En ik kan daar volledig inkomen. Het prijskaartje is niet niets, maar je krijgt er zoveel voor in de plaats.

Om even te laten zien wat je ermee kan bereiken wil ik je graag kennis laten maken met Greet. Zij was een van de deelnemers die in september het er op waagde en zich inschreef voor Ontwerp Je Eigen Merk. Ze had geen ervaring met grafische vormgeving en heeft mij volledig versteld doen staan!
Toen ik aan de cursus begon kende ik niets van grafische vormgeving, maar ik zag wel dat mijn drukwerk en website aan verbetering toe waren. Ik twijfelde of dat iets was wat ik zelf zou kunnen, maar toen Kathleen de cursus Ontwerp Je Eigen Werk lanceerde, besloot ik het erop te wagen. Ik heb ontzettend veel bijgeleerd! Ik heb nu een mini-huisstijl die uitstraalt wat ik wil uitstralen, en ben blij dat ik nu zelf mijn plan kan trekken voor mijn ontwerpen. Greet – Ripozo.be

Greet heeft haar eigen bedrijf Ripozo en biedt allerhande soorten massages aan gaande van heerlijk ontspannende massages tot sportmassages tot zwangerschapsmassages. Maar in haar huisstijl en het ontwerp van haar website was er weinig terug te vinden van dat ontspannende aspect.

Ze volgde de cursus misschien niet altijd tot op de letter, maar mij hoor je daar absoluut niet over klagen. Ik geloof keihard dat je je eigen ding moet kunnen doen en je eigen keuzes moet kunnen maken. Zij zag de cursus als een leidraad, maar deed daarnaast lekker haar eigen ding.

Zo wordt er in de cursus verwezen naar WordPress en Divi om je eigen site mee te bouwen, maar zij besloot voor een hele andere WordPress theme te gaan om daar haar site mee te bouwen. En die website ziet er ondanks een andere theme helemaal geweldig uit, omdat ze de basisprincipes van de cursus wél toepaste.

Greet maakte op relatief korte tijd een geweldig logo dat haar bedrijf en missie perfect samenvat en een huisstijl waarvan de kleuren lekker ontspannend zijn. Daarmee trekt ze nu de juiste bezoekers en klanten. Ze wierp zich op het ontwerp van haar website en haar virtuele visitekaartje ziet er nu een pak uitnodigender én professioneler uit. En daarnaast ging ze ook nog eens aan de slag met haar drukwerk zodat ook haar papieren visitekaartjes en zaken als kadobons helemaal binnen haar nieuwe huisstijl paste. Een bezige bij, die Greet, en het resultaat mag er zijn!

Je kan Greet ook volgen op haar persoonlijke blog Greet on the way.

Kriebelt het om zelf de huisstijl van je eigen blog of bedrijf onder handen te nemen? Maar weet je niet goed waar te beginnen? Je kan je nu inschrijven voor de cursus Ontwerp Je Eigen Merk waarin je meer leert over grafische vormgeving, webdesign, logo-ontwerp,... Kortom, je ontdekt er hoe jij je eigen huisstijl een heuse make over kan geven. Zet je alvast op de wachtlijst voor de online cursus Ontwerp Je Eigen Merk. In het najaar openen we opnieuw de deuren en kan jij leren hoe je zelf een huisstijl kan ontwerpen.

Pin It on Pinterest

Share This