Select Page


Vorig jaar heb ik een tijd lang aan het einde van iedere maand een soort van round-up blogbericht geschreven. Wat liep er goed die maand? Wat liep er helemaal mis die maand? En die blogberichten waren voor mij ontzettend fijn om te schrijven.

Alleen is een maand veel te kort om op terug te blikken, zo bleek. Een kwartaal, drie maanden, negentig dagen, leek me net iets beter om een overzicht te krijgen van wat er nu net allemaal is gebeurd achter de schermen van deze blog en mijn bijberoep. Net zoals vorig jaar zet ik wel een soort van slotje op deze blogberichten. Als je wil meelezen over the good, the bad and the ugly, inclusief harde cijfers, dan laat je best je gegevens hieronder achter. Je krijgt vervolgens meteen toegang tot het blogbericht.

Pin It on Pinterest

Share This