40 Dagen Bloggen

Geef je blog gedurende veertig dagen een stevige boost en vind je bloggoesting terug!

Wat praktische info:

 • We beginnen aan deze challenge op woensdag 6 maart 2019, de eerste dag van de Vasten.
 • We eindigen deze challenge op 21 april 2019. Dat is dan meteen ook Pasen, de laatste dag van de Vasten.
 • Je mag zes dagen skippen. Op zondag wordt er binnen de Vasten niet gevast. Er vallen zes zondagen binnen de Vasten. Daarom krijg je ook zes skipdagen die je kan inzetten wanneer je wil. Dat kan een zondag zijn, maar evengoed een dinsdag of een vrijdag.

Wat mag je allemaal verwachten?

 • Je krijgt aan het begin van deze veertig dagen een aantal bestanden zoals een content calendar die je kan gebruiken om je artikels in te plannen en natuurlijk ook het overzicht van alle thema’s en onderwerpen waarmee je aan de slag kan.
 • Iedere week stuur ik je een mailtje met een aantal tips en wat extra motivatie zodat je deze challenge zeker tot een goed einde weet te brengen.
 • Je krijgt toegang tot een besloten Facebookgroep waar je lief en leed kan delen met de andere deelnemers van deze challenge. Ook daar krijg je de nodige tips en duwtjes in de rug.
 • De rest vul je allemaal lekker zelf in. Nah!

Sta je te popelen om mee te doen aan deze challenge? Schrijf je dan snel in. Je krijgt als eerste de thema’s in je mailbox en toegang tot de Facebookgroep. 

  En waarom doen we dit net?

  Voornamelijk omdat het kan en omdat zot zijn meestal geen zeer doet. Meestal, zeg ik wel. En ook wel een beetje omdat de Vasten draait om bezinnen en hoe kan je beter bezinnen dan door te schrijven en vervolgens die schrijfsels te delen met de wereld?
  Moet je iedere dag bloggen?
  Nee. Het is een leuke uitdaging, maar als je er niet in slaagt, dan gaat geen haan daar naar kraaien. Alles mag en niets moet. Je kan vollenbak meedoen, maar je kan ook zeggen: “Meh, ik doe twintig dagen bloggen,”. En je hebt natuurlijk ook altijd je skipdagen.
  Moet je iedere dag bloggen rond één van de thema's onderwerpen?
  Nope. Er is zeker genoeg ruimte voorzien om nog een keertje spontaan te bloggen hier en daar. Jij beslist zelf over welke thema’s en onderwerpen je wil bloggen. You do you.
  Mogen niet-Meststoffen deelnemers ook meedoen aan deze challenge?

  Hoewel het idee voor deze challenge ontstond binnen Meststoffen voor jouw blog, moet je geen deelnemer zijn om mee te doen met deze 40 Dagen Uitdaging. Nope. De deelnemers krijgen een paar extra’s (40 Dagen Bloggen Bingo!), dat wel, maar iedereen is meer dan welkom om z’n blog een boost te geven en om te bezinnen rond een aantal thema’s en onderwerpen.

  Help! Ik heb een vraag die hier niet tussen staat!

  Geen probleem. Je kan al je vragen en bedenkingen aan mij doorgeven door het contactformulier. Ik probeer zo snel mogelijk met jou terug te koppen.

  Kathleen begon haar carrière als grafisch vormgeefster in 2007, maar daarvoor was ze al jarenlang aan het prutsen met websites en illustraties. Overdag ontwerpt ze websites voor onder andere grote culturele instellingen, jobsites en andere interessante projecten. ’s Avonds trekt ze zich terug in haar atelier en maakte ze geboortekaartjes, huisstijlen en illustraties allerhande. En uiteraard kan ze het niet laten dan ook nog af en toe een keer een website in elkaar te boksen. Haar liefde voor het web is moeilijk in te tomen.

  Pin It on Pinterest

  Share This