Dienstmededelingen

De Kwartaal Leesclub: Playing Big babbel

De Kwartaal Leesclub: Playing Big babbel

Toen ik ergens in januari de Kwartaal Leesclub in het leven riep, liet ik ook weten dat ik er een ietwat interactieve leesclub van wilde maken. Niet dat we met z’n allen gezellig ergens zouden samenkomen in een knusse woonkamer of in een gezellig koffiehuisje, maar ik wilde graag wat meer dan ik die liet weten dat ik het boek had gelezen en wat ik ervan vond. Iets. Alleen wist ik zelf niet goed wat.

Waarom ik gestart ben met Tuttefrut en wat je hier zal vinden

Waarom ik gestart ben met Tuttefrut en wat je hier zal vinden

Ik ben intussen zelf meer dan vier jaar zelfstandige in bijberoep. Vier jaar én een half om exact te zijn. Dat kan al tellen. Gedurende die vier jaar heb ik ontzettend veel geleerd. Over mezelf, over de rare kronkels van Vadertje Staat, over klanten, over productiviteit en creativiteit, over gemotiveerd blijven, over systemen die werken en die systemen die misschien niet zo goed werken.

Over Kathleen

33. Woont ergens tussen Leuven en Brussel. Creatief geval. Grafisch vormgever. Content creator. Dromer. Gelooft dat iedereen de capaciteiten heeft om succesvol te ondernemen en dromen waar te maken. Wil jou graag helpen om het onderste uit de kan te halen met jouw blog en zaak.

Pin It on Pinterest

Share This