Hallo Vroege Vogel!

Een aantal jaren geleden zette ik een cursus rond grafische vormgeving op poten: Photoshop voor Bloggers. De deelnemers die de cursus toen volgden waren er enthousiast over, maar er was één probleem. Voor veel bloggers was een softwarepakket zoals dat van Adobe veel veel veel te duur. Ik hoorde het door de jaren heen steeds opnieuw. Professionele bloggers, bijberoepers en kleine zelfstandigen wilden wel zelf de grafisch vormgeving voor hun rekening nemen, maar moesten dat doen met gratis software.

Hoe begin je daar dan aan? Waarop moet je letten? En kan je met die gratis software en apps een professioneel resultaat bekomen? Het antwoord op die laatste vraag is een volmondige “ja”, maar je moet eerst even de basis van de grafisch vormgeving onder de knie hebben. Eens je die basis hebt, kan je er alle kanten mee uit. Deze cursus is er om je die basis te leren en om je ook te laten zien wat er allemaal mogelijk is met die gratis grafisch vormgeving pakketten.

Deze cursus is opgebouwd uit modules die je op je eigen tempo kan doorlopen en die ga je hier vinden! Je moet alleen even inloggen met je eigen account. En soms is er al eens nood aan een extra duwtje in de rug. Daarom zal ik je ook wekelijks een mailtje sturen met nog wat extra inspiratie, tips en een suggestie van welke modules en lessen je best aanpakt die week. Het eerste mailtje ontvang je op maandag 17 oktober. Zet die datum maar gauw in je agenda. 😉

Op het einde van deze cursus kan je zelf een eigen huisstijl maken voor je blog of je zaak. Van logo tot kleurenpalet, van typografie tot alle mogelijk social media banners en aanverwanten.

Ik weet dat je nog even geduld moet oefenen, maar hopelijk heb je er zin in!

Groetjes,
Kathleen

Pin It on Pinterest

Share This