Meststoffen voor jouw blog

Laat je blog groeien en uitbloeien tot de blog die jij wil

Laat je blog groeien en uitbloeien tot de blog die jij wil.

Gedurende 30 dagen ontvangen je 17 e-mails vol met opdrachten, doe-opdrachten en tips die je kan toepassen om jouw blog verder te laten groeien. Bij verschillende van deze mails zitten ook downloadbare werkbladen die je kan afprinten en verzamelen in een map. Zo heb je een handig werkboek bij de hand.

Je blog zal groeien en bloeien met deze meststoffen. Deze cursus geeft je een basis om het beste uit je blog te halen of je nu nog maar net je eerste stappen in de wondere wereld der blogs hebt gezet of je al even bezig bent.

Meststoffen voor jouw blog is iets voor jou als:

 • Je nog niet zo heel lang bezig bent met jouw blog en er het meeste uit wil halen
 • Je al even in een blogdipje zit en niet weet waar je heen wilt met je blog
 • Je het gevoel hebt dat je eigenlijk altijd hetzelfde aan het doen bent met je blog en een keer iets nieuws wil proberen
 • Je deel wil uitmaken van een toffe groep bloggers die ideeën met elkaar delen
 • Je een centje wil bijverdienen met jouw blog
 • Je gedurende dertig dagen aan je blog wil werken om er het beste uit te halen

Wat komt er allemaal aan bod in deze cursus?

 • Je nog niet zo heel lang bezig bent met jouw blog en er het meeste uit wil halen
 • Leer met een editorial calendar werken zodat je altijd een blogpost in de wachtrij hebt staan
 • Kom nooit meer zonder inspiratie te zitten door met rubrieken te werken
 • Ontdek hoe je door samen te werken met andere bloggers nieuwe bezoekers naar jouw blog kan brengen
 • Pak je blogdesign aan met een paar concrete tips
 • Gebruik social media om jouw blogberichten te verspreiden
 • Schrijf teksten met titels die goed scoren in zoekmachines (Search Engine Optimalisation oftwel SEO voor de vrienden)
 • Verdien een centje bij met jouw blog
 • Leer hoe je bedrijven kan benaderen om samen te werken en hoe je hen advertentieruimte op jouw blog kan aanbieden

Deel je ideeën met andere deelnemers in de besloten Facebookgroep

Het is maar eenzaam als je die hele cursus in je eentje moet doen. Daarom is er een besloten Facebookgroep voor de deelnemers van Meststoffen voor jouw blog waar je ideeën kan wisselen, vragen kan stellen en ook samenwerkingen op poten kan zetten met andere bloggers.

Als je je inschrijft voor Meststoffen voor jouw blog krijg je het volgende

 • Toegang tot de cursus. Het eerste mailtje en dus ook de eerste les zal snel z’n weg vinden naar jouw inbox.
 • Toegang tot een besloten Facebookgroep waar je lief en leed kan delen met andere deelnemers. Je kan er vragen stellen, ideeën wisselen en samenwerkingen aangaan met andere bloggers. Iedere maandag krijg je er ook een extra opdracht.
 • Huiswerk. Jawel. Huiswerk. Theorie is één ding, maar die theorie toepassen, daar ga je pas echt iets uit opsteken. De cursus zit dus boordevol met opdrachten die je kan toepassen.
 • Levenslang toegang tot de cursus. Als je volgend jaar in juni even niet meer weet hoe het net zat met Google Analytics, mediakits en aanverwanten, dan kan je altijd nog alles even nalezen.
 • Les van een blogger met meer dan tien jaar ervaring. Dat ben ik dus. Hallo. 😉 Ik begon met bloggen op mijn zestien en ben intussen éénendertig. Dat kan tellen. Mijn persoonlijke blog Verbeelding is intussen al meer dan tien jaar mijn vaste blogstek.

De Meststoffen Meetup

Een paar keer per jaar komen de deelnemers van Meststoffen voor jouw blog samen om gezellig bij te babbelen. Dit gebeurt tijdens een Meststoffen Meetup: een brunch op een fijne locatie. Geen goodie bags, geen verplichtingen, gewoon een gezellig onderonsje om elkaar beter te leren kennen en ideeën te wisselen. 

Volgende Meststoffen Meetup is gepland voor midden mei 2019!
Schrijf je snel in zodat je er bij kan zijn. 

Wat levert deze cursus jou op?

 • Je krijgt meer voldoening uit je blog en je hebt eindeloze hoeveelheden inspiratie
 • Je artikels worden meer gelezen en meer gedeeld op social media
 • Je pageviews en ook het aantal reacties gaan de hoogte in
 • Je weet hoe je een samenwerking met een bedrijf kan aangaan en hoe je een centje kan bijverdienen met je blog, als je dat wil
 • Je maakt deel uit van een geweldige groep bloggers die er voor elkaar zijn en die samen de zotste plannen op poten zetten
Hoe lang krijg ik toegang tot deze cursus?

Aangezien het een e-mailcursus is, komen de lessen rechtstreeks in jouw mailbox terecht, waardoor de lessen altijd toegankelijk blijven voor jou. Je kan een mapje aanmaken in je mailprogramma (Gmail, Outlook,… maakt niet uit) en de mails daarin bewaren zodat je ze later nog eens opnieuw kan bekijken.

Hoe lang krijg ik toegang tot de Facebookgroep die gekoppeld is aan de cursus?

De rest van je hele leven. Of toch zolang Facebook blijft bestaan. Je kan de cursus dus volgen en als je over een paar maanden nog wat vragen hebt of een samenwerking wil aangaan met een andere blogger, dan kan je daarvoor altijd terecht in de Facebookgroep. Heb je geen Facebook? Geen erg. De Facebookgroep is een leuke extra, maar zeker geen must!

Ik betaalde met de PayPal account van mijn vader/broer/zus/echtgenoot/collega/buurvrouw/… Nu komen de lessen bij hem/haar terecht. Help! Wat moet ik doen?

Eerst en vooral: adem in, adem uit. Geen reden tot paniek. Het systeem dat ik gebruik om deze lessen te automatiseren neemt inderdaad automatisch het PayPal e-mailadres over waarmee je betaalt. Stuur me even een mailtje via het onderstaande formulier met daarin het PayPal e-mailadres en het e-mailadres waarop je de lessen zou willen ontvangen.

Help! Ik heb een vraag die hier niet tussen staat!

Geen probleem. Je kan al je vragen en bedenkingen aan mij doorgeven via het contactformulier. Ik probeer zo snel mogelijk met jou terug te koppelen.

Kathleen begon haar carrière als grafisch vormgeefster in 2007, maar daarvoor was ze al jarenlang aan het prutsen met websites en illustraties. Overdag ontwerpt ze websites voor onder andere grote culturele instellingen, jobsites en andere interessante projecten. ’s Avonds trekt ze zich terug in haar atelier en maakte ze geboortekaartjes, huisstijlen en illustraties allerhande. En uiteraard kan ze het niet laten dan ook nog af en toe een keer een website in elkaar te boksen. Haar liefde voor het web is moeilijk in te tomen.

Zin om je blog eens grondig aan te pakken?

Heb je nog wat vragen voor je je inschrijft? Stel ze gerust via het contactformulier!

Pin It on Pinterest

Share This