Samenwerken?

laat je zaak en merk stralen als nooit tevoren

Hoe kunnen we  samenwerken?

Website & Merk audit

Samen met jou ga ik jouw website en visuele identeit aan een grondige analyse onderwerpen. Je krijgt vervolgens een gepersonaliseerd plan van aanpak zodat je zélf jouw website en merk kan verbeteren en de kwaliteit van je visuele identiteit naar the next level kan brengen.

Branding

Je merkt dat je zaak en je merk klaar zijn voor een grondige update. Er is zoveel veranderd en je visuele identiteit straalt niet meer uit waar jij en je merk voor staan. Het stoot potentiële klanten zelfs eerder af dan dat het aantrekt. Oeps. De hoogste tijd dus voor een visuele identiteit die de kwaliteit uitstraalt die jij met jouw producten en dienst aan jouw klanten.

website

Je website is jouw online visitekaartje. Het nodigt bezoekers uit om meer te weten te komen over de diensten die je aanbiedt, jouw producten te kopen en met jou samen te werken. Alleen is jouw website eerder een koppige ezel dan het werkpaard dat het zou moeten zijn. Samen nemen we je website onder handen. We zorgen ervoor dat het een aantrekkelijk online visitekaartje wordt dat werkt als een echt onuitputtelijk boerenpaard.

Grafische ondersteuning

Je hebt een ijzersterke visuele identiteit, een website om U tegen te zeggen en een kleurpalet waar je helemaal zot van bent. Alleen wil je graag een e-boek op de markt brengen of heb je nood aan iemand die dat saaie Word-document dat je op je site wil zetten als content upgrade, even wat meer vaa-vaa-voem geeft. Deze grafische duizendpoot helpt je daar maar al te graag mee verder.

Iets anders  in gedachten?

Wie weet heb je zelf wel een idee en wil je aftoetsen of ik je ermee kan helpen.
Twijfel zeker niet. Stuur gerust een berichtje via het contactformulier.

Pin It on Pinterest

Share This