Select Page
<h1 style="color: #a31782; font-weight: bold; font-family: Poppins; font-size: 6em; text-transform: uppercase; margin: -20px"><!-- [et_pb_line_break_holder] -->Grafische ondersteuning<!-- [et_pb_line_break_holder] --></h1><!-- [et_pb_line_break_holder] --><h2 style="color: #fff; font-weight: bold; font-family: Poppins; font-size: 2em; margin-top: 20px"><!-- [et_pb_line_break_holder] --> Soms heb je even een <span class="header-underline">grafische duizendpoot</span> nodig om <br />dat ene project er visueel aantrekkelijk uit te laten zien.<!-- [et_pb_line_break_holder] --></h2>

Je hebt een ijzersterke visuele identiteit, een website om U tegen te zeggen
en een kleurpalet waar je helemaal zot van bent.

Alleen wil je graag een e-boek op de markt brengen of heb je nood aan iemand die dat saaie Word-document dat je op je site wil zetten als content upgrade, even wat meer va-va-voem geeft. Je wil je klanten unieke werkbladen aanbieden waarmee ze aan de slag kunnen gaan of stiekem zoek je iemand die ervoor kan zorgen dat je een template hebt zodat je vanaf nu zélf je eigen social media berichten er fantastisch uit kan laten zien.

Hoi. Mijn naam is Kathleen. Ik ben een grafische duizendpoot en help je maar al te graag verder!

Wat is het?

Deze grafische ondersteuning is niet meteen een heel concrete dienst die aanbied. I know. Je kan het zelf invullen zoals jij wil en je kan me inschakelen om in te spelen op jouw noden.

Misschien heb je nood aan een grafisch vormgever die je e-boek uitwerkt, maar krijg je van de meeste grafisch vormgevers te horen dat ze dan wel eerst je hele huisstijl willen aanpakken. Bij mij kan je voor die kleine klussen terecht die moeten gebeuren en waarvan je wilt dat ze er natuurlijk ook goed uitzien!

 • Content upgrades/downloadables. Content upgrades zijn bestanden die je gratis weggeeft via je website om zo potentiële klanten te laten zien wat je in je mars hebt. Dat kan gaan van een werkboek tot een powerpoint presentatie die helemaal bij jou en je merk past.
 • E-boeken. Een e-boek biedt zoveel mogelijkheden. Je kan je verhaal delen met de wereld, of dat nu een informatief of een fictie verhaal is, dat maakt al niet uit. Een e-boek dat er mooi uitziet en dat vooral visueel aangenaam is om te lezen, dat stellen je lezers op prijs.
 • Lesmateriaal. Niets zo leuk als huiswerk of werkbladen krijgen als je een cursus volgt of een coach inschakelt om je verder te helpen. Het zet je aan het denken en tegelijk brengt het de nodige structuur met zich mee die ervoor zorgt dat je de materie beter onder de knie krijgt. Als het duidelijk en gestructureerd is ontworpen is het een meerwaarde voor iedere cursus.
 • Nieuwsbrieven. Via een nieuwsbrief kan je je klanten of volgers op de hoogte houden over het laatste nieuws, maar ook over interessante aanbiedingen. Een nieuwsbrief die helemaal aansluit bij je merk en die er mooi, maar overzichtelijk uitziet is natuurlijk een must.
 • Infografieken. Infografieken zijn ideaal als je droge informatie toch wat aantrekkelijker wil maken. Het helpt je bezoeker of lezer al die informatie visueel voor te stellen en zo kunnen ze het dan ongetwijfeld beter onthouden.
 • Illustraties. Een illustratie kan zorgen voor een visuele adempauze in een lang artikel of e-boek of een set unieke icoontjes kan je gebruiken om je site wat éxtra te geven.
 • Social media templates. Social media zijn belangrijk voor iedere onderneming, maar soms heb je zelf niet de tijd om iedere keer weer een nieuwe foto of graphic te maken. Met een set bestaande templates die bij jouw merk past, kan je zelf makkelijk updates posten die er prachtig uitzien.

Met andere woorden: the sky is the limit. Samen proberen we na te denken over wat jij wil bereiken met dit grafische item en hoe je het wil gebruiken om meer volgers, lezers of klanten te winnen.

Hoe gaat het in z’n werk?

 • Alles begint uiteraard met een idee. Eéntje dat zich gevormd heeft in je hoofd en het kriebelt om er mee aan de slag te gaan. Je zoekt iemand die je er grafisch wat mee kan helpen, omdat jij daar niet zoveel kaas van hebt gegeten. Dat ben ik! Hallo!
 • Om na te gaan hoe complex de uitwerking van je idee zou zijn, stuur ik je eerst een paar vragen op. Op basis van de antwoorden op die vragen, stuur ik je een offerte. De prijs voor deze service hangt echt af van project tot project. Dus een kant en klare prijs kan ik je helaas niet geven.
 • Eens we een overeenkomst hebben, krijg je een hoop huiswerk van mij. Ik geloof keihard in huiswerk. Het doet je even stilstaan bij wat je net wil en wat je wil bereiken.
 • Vervolgens werk ik je grafische item uit. Als de opdracht het toelaat, werk ik het uit in de gratis online app Canva zodat jij achteraf eventueel zelf tekstaanpassingen kan doen of de template die ik maakte opnieuw kan gebruiken. Als de opdracht helaas niet toelaat, dan werk ik het item uit en krijg je twee revisierondes waarin ik je feedback verwerk.
 • Zodra de opdracht klaar is, geef ik je nog een aantal ideeën van hoe je het item ten volste kan gebruiken. Een infografiek kan je op je website zetten, maar kan zeker ook gedeeld worden op social media, hetzij in z’n geheel of in stukjes. Kwestie van het onderste uit de kan te halen!

Voor wie is deze grafische ondersteuning?

Deze grafische ondersteuning is ideaal voor kleine, creatieve ondernemers met grote dromen. Je hebt een geweldig idee voor een downloadable, maar je weet niet waar te beginen en eigenlijk heb je zelfs geen tijd om zoiets te maken. Alleen weet je dat zo een content upgrade of een e-boek je business naar the next level kan brengen.

 • Professionele bloggers die nood hebben aan unieke afbeeldingen of illustraties voor hun blog of social media.
 • Creatieve ondernemers die een gratis downloadable of content upgrade willen delen via hun website om zo potentiële klanten kennis te laten maken met hun producten of diensten.
 • Auteurs die hun eigen fictie of non-fictie in e-boek vorm zelf willen publiceren en verkopen via hun eigen site.
 • Coaches die hun klanten een werkboek of werkbladen willen aanbieden om zo de voorbereidingen op hun samenwerking te vereenvoudigen.
 • Zelfstandigen die producten digitaal willen verkopen om zo een extra inkomenstroom te genereren bijvoorbeeld een chef die een digitaal receptenboek wil verkopen.

Samenwerken?

<script type="text/javascript" src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/iframe-resizer/3.5.14/iframeResizer.min.js"></script><iframe src="https://hello.dubsado.com:443/public/form/view/5b0fca2853014e3020c37d6f" frameborder="0" width="100%" height="450"></iframe><script type="text/javascript">window.loaded=false; setTimeout(handleResize,10); var interval=setInterval(handleResize,100); function handleResize(){if (window.loaded){clearInterval(interval);}iFrameResize({checkOrigin: false, initCallback: function(){window.loaded=true;}});}</script>

Pin It on Pinterest

Share This