Select Page

Rittenkaart

Soms heb je even een digitale duizendpoot
nodig om je project te doen slagen.

Je hebt een ijzersterke visuele identiteit, een website om U tegen te zeggen
en een zaak die al lekker draait.

Alleen wil je graag een e-boek op de markt brengen of heb je nood aan iemand die dat saaie Word-document dat je op je site wil zetten als content upgrade, even wat meer va-va-voem geeft. Je lanceert binnenkort een nieuw product en je wil een plan voor een nieuwsbrief sequence die verkoopt of stiekem zoek je iemand die ervoor kan zorgen dat je website altijd up to date is.

Soms heb je gewoon even wat hulp nodig. Het maakt niet uit of het nu grafisch is of strategisch, deze duizendpoot staat voor je klaar. 

Voor wie is zo’n Rittenkaart?

De Rittenkaart is voor solopreneurs en kleine ondernemers die al héél veel zelf doen, maar die af en toe een extra paar handen, ogen of zelfs een stel hersenen kunnen gebruiken. Iedereen kan af en toe wel wat hulp gebruiken, maar met een Rittenkaart hoef je je team niet meteen uit te breiden.

Je kan zo’n Rittenkaart vergelijken met een GoPass. Als je de trein moet nemen, kan je die pass gebruiken voor een rit of twee, maar je hebt niet meteen een maandabonnement nodig. 

Het is dus ideaal als je kleine, grafische taken hebt zoals het aanmaken van een flyer of digitale taken zoals het onderhouden van je website. Of wie weet heb je even iemand nodig die strategisch met jouw wil nadenken over je workflows en je strategie.

Waar kan je je Rittenkaart voor inzetten?

Grafische taken

 • Ontwerpen van social media templates in Canva
 • Ontwerpen van e-boeken die jij kan aanbieden als weggevertje op je website
 • Uitwerken van drukwerk dat aansluit bij je huisstijl bv. flyers, postkaarten,…
 • Uitwerken van uniek lesmateriaal voor je workshops of coachingsessies

Digitale taken

 • Onderhouden van websites bv. content toevoegen, updates installeren,…
 • Optimaliseren van je website bv. sneller maken, SEO in orde brengen,…
 • Uitwerken van nieuwsbrieftemplates in html/css
 • Automatisaties op poten zetten

Strategische taken

 • Uitdenken van verkoopsfunnels en daarbij horende nieuwsbriefsequences, salespagina’s,… 
 • Accountabilitycoaching vol tips, tricks en de nodige schoppen onder je kont
 • Optimaliseren van je workflows zodat jij meer tijd overhoudt om te doen wat je graag doet

Hoe gaat het in z’n werk?

 • Je koopt een Rittenkaart. Daar begint het allemaal mee. Natuurlijk kan je zelf bepalen of je er ééntje koopt voor vijf uur of ééntje voor tien uur.
 • Je laat mij weten waarvoor je mij wil inschakelen en ik geef je een indicatie van hoeveel uren ik denk hiervoor nodig te hebben
 • Je kan zelf mijn gepresteerde uren opvolgen in Toggl
 • Je rittenkaart is één jaar geldig en mag je inzetten zoals je zelf wil

Door de rittenkaart aan te kopen, leerde ik Kathleen en haar werkwijze heel snel kennen en besefte ik hoeveel fucking tijd ik al heb verspild met dingen die Kathleen supersnel kan. Het zal dus niet bij één Rittenkaart blijven en wellicht zijn we vertrokken voor een lange tijd!

Nele - De Prettige Rebel

www.deprettigerebel.be

Hoe lang blijft mijn Rittenkaart geldig?

Je Rittenkaart blijft een jaar geldig. 

Hoe weet ik hoeveel uren je al gespendeerd hebt?

Aan het begin van onze samenwerking krijg je een gepersonaliseerde link naar Toggl. Dit is de tool waarin ik mijn uren bijhoud. Je krijgt een rapport specifiek met de uren die ik heb gespendeerd aan jouw project. 

Help! Ik heb een vraag die hier niet tussen staat!
Geen probleem. Je kan al je vragen en bedenkingen aan mij doorgeven via het contactformulier. Ik probeer zo snel mogelijk met jou terug te koppelen.

Kathleen begon haar carrière als grafisch vormgeefster in 2007, maar daarvoor was ze al jarenlang aan het prutsen met websites en illustraties. Maar het kriebelde om meer te doen en zo startte ze in bijberoep als grafisch vormgeefster. Ze leerde met het ondernemen met vallen en opstaan en ontdekte gaandeweg allerhande systemen om haar chaos een beetje in toom te houden en haar een tikkeltje productiever te maken. Nu, zoveel jaren later, weet ze dat je slimmer moet werken in plaats van harder en dat automatisatie de een wereld van verschil kan maken binnen iedere eenmanszaak. 

Waar wil jij je Rittenkaart voor inzetten?

Heb je nog vragen of bedenkingen? Vraag je je af of ik je kan helpen met een specifiek probleem? Stuur gerust een mailtje en dan bekijken we het samen verder. 

9 + 2 =

Pin It on Pinterest

Share This