Maak van je website een echt werkpaard

Een goede website kan zoveel betekenen voor een zaak. Het kan een virtuele butler zijn die je klanten ontvangt terwijl jij met andere zaken bezig bent, het kan bepaalde taken automatiseren zodat jij ze niet manueel moet uitvoeren, het kan potentiële klanten veranderen in trouwe klanten,… Hoewel social media geweldige marketing tools zijn, blijft een website het échte werkpaard.

Ik besef maar al te goed dat heel wat startende ondernemers, of het nu in bijberoep of hoofdberoep is, niet altijd de tijd, energie of het geld hebben om een geweldige website uit te werken of beter nog, te laten uitwerken door een professional. Toch is het zo belangrijk dat je je virtuele stekje goed soigneert, dat alles naar behoren werkt en dat het er goed uitziet, want het oog wil ook wat.

Met deze challenge wil ik jou uitdagen om je website eens goed onder de loep te nemen en er een echt werkpaard van te maken. Het maakt niet uit of je met WordPress, Squarespace, Wix of wat dan ook werkt. De basis is altijd hetzelfde.

Zin om er in te vliegen? Schrijf je dan zeker in!

Pin It on Pinterest

Share This